top of page

Onderwijs

Sinds 2006 geef ik les als dramadocent. 2011, ben ik in Maastricht, naast regisseur, afgestudeerd als dramadocent. Nu geef ik les aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. 

 

Ik maak theater om nieuwe werelden te creëren waarin alles kan bestaan: wonderlijk, muzikaal en menselijk. Naast mijn werk als regisseur, theatermaker en actrice geeft ik vaak les aan kinderen en volwassen van alle leeftijden en achtergronden. Mijn lessen worden gekenmerkt door improvisatie, verwondering en muzikaliteit. Samen zingen, geluiden maken, of op de achtergrond; muziek is altijd aanwezig. ’Het mooie aan theaterles is dat je altijd speelt! Samenspel, verbeelding, inspiratie en vertrouwen in jezelf op het podium, voor publiek. In iedere les is er wel een moment dat iemand zich verbaast over wat hij of zij doet, is iemand wel verwonderd over haar eigen kwaliteiten en talenten. Kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik ben dankbaar dat ik daar getuige van mag zijn.’

 

Ik werk gedegen volgens lesplannen en erkende methodes, en zoek daarin altijd mijn eigen weg. Mijn lessen, voor wie dan ook, zijn altijd op maat gemaakt en nooit hetzelfde.

 

Wilt u mij inhuren als dramadocent? Ik sta u graag te woord. U kunt mij benaderen via het contactformulier of mij vrijblijvend bellen op 06 471 571 32.

"Wie op jonge leeftijd in aanraking komt met kunst, kan ervaren dat er een breder palet is dan de drie basiskleuren van zijn bestaan en dat de wereld niet stopt aan de voordeur. In een globaliserende wereld die steeds complexer wordt voor komende generaties, zijn zulke ervaringen noodzakelijk."

Ramsey Nasr, in dit pleidooi voor kunsteducatie

Work Art Play Art

creatieve trainingen

Met Work Art Play Art breng ik, samen met Elvie Casteleijn, mijn interesse voor beeldende kunst en theater samen. In de workshops die we geven onderzoeken we het werk van een beeldend kunstenaar en hoe het je kan inspireren. Uiteindelijk creëer je je eigen personages en scènes. Je leert jezelf op een andere manier kennen, vanuit inspiratie, creativiteit en uit die box natuurlijk. Ik vind het ook spannend om te zien hoe mensen zich in zo'n korte periode laten zien. 

our work is to play 

to play is our art

work art play art

Vaste opdrachtgevers

Aslan logo.jpg
bottom of page