top of page

Dagvoozitter, gespreksleider en moderator

Ieder gesprek is een kans om elkaar te ontmoeten en verbindingen te maken.
 

Als moderator en gespreksleider zorg ik ervoor dat mensen anders kijken naar de kwestie die op tafel ligt. Ik zorg dat mensen met open blik en vanuit hun eigen perspectief naar een probleem of situatie kunnen kijken, openstaan voor de ander en zo met elkaar in gesprek gaan.

 

Het is mijn kracht om anderen te inspireren, anders te laten kijken en gericht gedachten en ideeën naar boven te halen en uit te werken. Als gespreksleider en moderator zoek ik naar de verhalen van anderen en hoe wij elkaar daar mee kunnen inspireren. Door naar elkaar te luisteren komen we altijd tot nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Door mijn theaterachtergrond ben ik goed in inspireren, improviseren, voor groepen staan, de dynamiek aanvoelen en alle mensen een stem geven. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond kan ik snel nadenken, analyseren en de kern naar boven brengen.

Zoekt u een dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Opdrachtgevers:

Ik ben lid van de vakgroep Goede Dagvoorzitters. Als vakgroep inspireert en stimuleert onze vereniging haar leden om door intervisie en (bij)scholing de kennis en vaardigheden als dagvoorzitter te vergroten. Zo wordt bijgedragen aan de professionalisering van het vak. Binnen de vakgroep geven de leden elkaar collegiale ondersteuning. Buiten de vakgroep zijn de leden ambassadeur voor het beroep van dagvoorzitter.

prisma-logo.png
bottom of page