top of page

Verwondering. Verwarring. Verbinding.

Ik geloof erin momenten te creëren waarin we het leven optillen. Momenten waarop we ons laten meenemen door de verwondering en niet alleen zien wat er is, maar ook wat er kan zijn. Ik geloof erin een ruimte te creëren waarin we elkaar kunnen ontmoeten en uitdagen anders te kijken. 

Ik maak theater om nieuwe werelden te creëren waarin alles kan bestaan: surreël, zinderend, menselijk en ongetemd. Het gaat over transities, over verandering en bewustwording van die verandering; dromen en ontwaken, verwondering, verwarring. Verwondering en verwarring liggen zo dicht bij elkaar, maar brengen je altijd tot iets nieuws. 

 

Ik werk met muziek, het is een eigen entiteit in mijn werk. Ik werk met beeld en ruimte en manipuleer tijd en plaats. Ik wil mijn kijkers achterlaten met het gevoel dat ze iets bijzonders hebben beleefd, maar niet precies weten wat er met ze is gebeurd.

Ik werk met tekst. Ik schrijf teksten voor theater, voor anderen, voor mijzelf. Ik schrijf scripts, poëzie, verhalen en sinds kort schrijf ik ook levensverhalen van anderen op. In mijn eigen teksten kan ik zijn wie ik ben. Vertellen wat er te vertellen is. Beleven in woorden. 

In 2011 studeerde ik af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en docent, maar ik speelde toneel sinds ik me kan herinneren in Nederland en de Verenigde Staten. Ook studeerde ik af als antropoloog en socioloog aan de UvA, maar in plaats van verder het wetenschappelijk onderzoek in te gaan heb ik na mijn Masters alleen in het theater en met beeldende kunst gewerkt in onder ander het Van Gogh Museum.

 

Ik ben regisseur, theatermaker, actrice, docent, denker, ik ben creator of worlds

 

Op deze site en mijn CV kunt u meer lezen over mijn opleidingen, banen en voorstellingen.

bottom of page