top of page
Werken met Marilien

"Marilien heeft enorm veel passie voor het leven en voor haar werk, dat is inspirerend. Als je ideeën met haar uitwisselt, krijg je zin om aan de slag de gaan en iets moois te maken. Of het nou gaat om een tekst, of om het ontwikkelen van een liedjesprogramma.

Haar teksten zijn mooi en bijzonder. Daarin komen haar intelligentie en creativiteit samen. Ze is origineel en niet bang om ‘anders’ te denken. Samenwerken met Marilien levert altijd iets unieks op. Daarom vind ik het zo leuk om met haar te werken!"

Jessica Manuputy, zangeres

"Working with Marilien is magical, I was allowed to enter her dreams, that took place in huge forests, great storms and different dimensions at the same time."

Diederik Rijpstra, copmonist 

"Ik heb met bewondering gekeken hoe Marilien uit iedereen het beste wist te halen. Ik zag iedereen vooruitgaan. Ook als groep gingen we steeds verder."

Marjan Benninck - Lysistrata

"Marilien stelt zich open voor ideeën en feedback vanuit de groep en voor eventuele gevoeligheden bij de individuele spelers. Daarnaast verbindt ze de mensen graag met elkaar en neemt de tijd om aan het groepsgevoel en de veiligheid binnen de groep te werken."

Wendy Ripassa – Toneelgroep Dagwerk, Amsterdam

“Ik vind het heel prettig om met Marilien te werken, want ze geeft mij als acteur vertrouwen, ze is betrokken en creatief en ik vind haar erg grappig”

Jan Nieuwenhuis, Toneelgroep Dagwerk

"In de groep weet zij elke individuele speler goed tot zijn recht te laten komen. De lat ligt hoog en blijft hoog liggen. Marilien heeft aandacht voor iedere speler om over de lat heen te komen, want eroverheen gaat iedereen. "

Guillermo Holman - Lysistrata

"Ze straalt openheid, frisheid en energie uit! Ze komt vertrouwd over en zorgt ook voor vertrouwde omgeving."

Vincent - workshop Work Art Play Art

"Marilien wist drama en logica aan te brengen in het stuk door een heldere opbouw voor te stellen en suggesties te doen voor uitingen, dat versnelt bij mij het proces enorm."

Rogier - workshop Work Art Play Art

"Marilien is enthousiast en geeft haar gespreksgenoten een goed gevoel. Ze neemt rustig de tijd om goed uit vinden wat de standpunten zijn binnen de groep en wat daarbij de onderliggende boodschap is." 

Mischa Woutersen, Stadshub

(m.b.t. gespreksleiding)

bottom of page